clock menu more-arrow no yes

Filed under:

Persona 5 Royal guide: Crossword puzzle answers

Gain Knowledge in LeBlanc without wasting time

Image: Atlus/Sega via Polygon

In Persona 5 Royal, time is the ultimate resource. You need to spend it wisely to level up your Social Stats and spend time with all of your Confidants.

Luckily for you, crossword puzzles occasionally show up on a table in LeBlanc, your cafe home. Successfully answering a question increases your Knowledge stat without taking up any in-game time. (If you can see the book on the LeBlanc table but Sojiro still has customers, try talking to them or interacting with the TV to make them leave.)

Crosswords act a bit differently than Persona 5 Royal classroom answers. Crosswords appear in a in a specific order — so crossword answer 1 will be the same even if you don’t pick up the book until August. In this guide, we’ll show you the answers for Persona 5 Royal’s first 25 crossword puzzles.


Table of contents


Crossword 1

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q1: How school years are divided

Answer: Semesters

Crossword 2

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q2: Cherry (?) viewing

Answer: Blossom

Crossword 3

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q3: Time for a trip (?) Week

Answer: Golden

Crossword 4

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q4: What are the May Blues?

Answer: Malaise

Crossword 5

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q4: Where art is shown off and sold

Answer: Gallery

Crossword 6

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q6: A type of outdoor allergy

Answer: Pollenosis

Crossword 7

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q7: Nihonga: (?) Cultural artwork

Answer: Japanese

Crossword 8

Q8: Label for an unparalleled artist

Answer: Master

Crossword 9

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q9: Held to inform the public

Answer: Conference

Crossword 10

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q10: Changes with the season

Answer: Wardrobe

Crossword 11

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q11: Exchanged all over the world

Answer: Currency

Crossword 12

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q12: A border between air masses

Answer: Front

Crossword 13

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q13: Medicine of varying legality

Answer: Narcotics

Crossword 14

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q14: Many student’s greatest love

Answer: Vacation

Crossword 15

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q15: These gauge student knowledge

Answer: Finals

Crossword 16

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q16: A seasonal skybound event

Answer: Fireworks

Crossword 17

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q17: A stationary hotspot: heat (?)

Answer: Island

Crossword 18

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q18: Necessary for dares

Answer: Courage

Crossword 19

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q19: A common skin injury

Answer: Sunburn

Crossword 20

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q20: When it’s too hot to sleep

Answer: Sweltering

Crossword 21

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q21: Techy term for e-infiltration

Answer: Hacking

Crossword 22

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q22: Localized destructive storm

Answer: Typhoon

Crossword 23

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q23: Tsukimi: lunar viewing (?)

Answer: Festival

Crossword 24

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q24: Establishing order and worth

Answer: Ranking

Crossword 25

Image: Atlus/Sega via Polygon

Q25: Absorbs most light

Answer: Black